Op zaterdag 16 februari 2019 wordt in Omnisport, de mooiste sporthal van Nederland, de Sport & Bewegen Expo gehouden. Dit event is voor iedereen die graag sport, beweegt of dit wil gaan doen. Deze Expo is niet gebonden aan één specifieke sport, maar biedt een breed en inspirerend programma voor wie geïnteresseerd is in sport, bewegen en alles wat hiervoor nodig is om dit gezond en verantwoord te (blijven) doen. Er zijn presentaties en workshops verzorgd door bedrijven en specialisten op het gebied van sport & bewegen. Er is een ontmoetingsplein waar je met (top)sporters in contact kan komen. Voor kinderen is vanaf 12.00u het kidsplein geopend. En op deze dag vindt ook het Nederlands Kampioenschap Indoor Atletiek Senioren plaats.

Een beknopt overzicht van het (voorlopige) lezingen programma:

  • Han de Regt: Han verrast de deelnemers aan zijn mini seminar met de belangrijkste lessen uit de sport om van het werk ‘the best place to be’ te maken (uitdagend en inspirerend). Ook presenteert hij zijn boek ‘Innovatiesport’. Deze topsporter, met WK-medaille en vele NK titels in het roeien en de baanatletiek, laat je de superpower van spelregels ontdekken.
  • Frank van den Dool: deze oud-Nederlands Kampioen Kogelslingeren is ervaringsdeskundige op het gebied van baanbrekende sportieve uitdagingen. Frank deelt zijn geheim en vertelt over zijn bijzondere sportieve uitdaging waar hij nu alles voor opzij zet.
  • Danny Bekkers: genieten van sport en bewegen ook voor mensen met een handicap.
  • Danny Martherus: in de workshop van deze absolute goeroe op Freediving gebied leer je letterlijk opnieuw adem te halen.

De toegangsprijs voor deze Sport & Bewegen Expo is 10 EUR.
Locatie: Omnisport Apeldoorn, datum: zaterdag 16 februari 2019, tijd: 10.00u – 17.15u. https://www.atletiekunie.nl/aa-drink-nk-indoor-senioren-14

Geef in een mailtje aan mij even aan als je wilt komen. Ik mag tien kaarten weggeven!